RM12.00
READY STOCK - Soap Dispenser v2 (New Design)
Price RM12.00
Availability 245
Colour
94 left
88 left
63 left
Quantity
Description


 

 

READY STOCK - Soap Dispenser v2 (New Design)

 

SOAP DISPENSER V2 (New Design) 

 

Bukan sekadar design baru jer, sekarang ada tambahan warna baru lagi tuu..

Rambang mata nak pilih
Cantik sangat kan. Ada banyak pilihan Warna
 
 
Dari segi kualiti memang superb, jauh lebih baik dari yang lama...
 
 
Macam dulu jugak FREE sponge still dapat lagi..
 
 
Paling best yang V2 ni lagi jimat sabun kalau guna...
 
 
 
Nak letak sabun pun senang giler...
 
 
Kalau yang design lama pun kita rasa dah best guna, yang design baru ni lagi super best !!
 
 

Ada 5 Pilihan Warna

Set ini juga amat sesuai untuk dijadikan hadiah buat pasangan pengantin baru, hari lahir sebagai tanda ingatan.